Gratis verzenden binnen Nederland.

Snelle levering! Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden.

6 maanden garantie! na aankoopdatum.

ruilen en retourneren

Snel & eenvoudig ruilen of retourneren

Wanneer een bestelling onverhoopt niet aan je wensen voldoet, kun je het product/de producten binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. Omwille van hygiëne kunnen oorbellen niet worden geruild of geretourneerd. Alle artikelen dienen ongedragen, onbeschadigd en - indien dit redelijk zou zijn - in originele verpakking te worden teruruggezonden.

Je krijgt van ons het aankoopbedrag terug. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor jouw eigen rekening. Het retourformulier kan hier worden gedownload.

Stuur de artikelen inclusief de pakbon en het retourformulier naar:

My Treasure Hunts
Binckhorstlan 36 - C059
2516BE 's-Gravenhage

Na ontvangst van je retourzending wordt het bedrag binnen 14 dagen teruggestort op de (bank)rekening / creditcard welke is gebruikt tijdens het plaatsen van je bestelling. 

Let op! Wij accepteren geen verantwoordelijkheid voor pakketten die zijn zoekgeraakt in de post, zonder bewijs van verzending. Wij adviseren daarom om retouren terug te sturen met een track & trace.

Vragen over ruilen of retourneren? Stuur een mailtje naar info@mytreasurehunts.nl of neem hier contact met ons op. We vinden het leuk om je te helpen.