HOE BEPAAL IK MIJN RINGMAAT

Hoe bepaal ik mijn ringmaat

Je hebt je oog laten vallen op één van de mooie zilveren of gold plated ringen van My Treasure Hunts. Nu wil je deze ring graag online kopen maar hoe weet je nu welke ring maat je moet bestellen.

De ringen van My Treasure Hunts zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten, 16½ , 17 en 17½ ook wel bekend als 52, 53 en 55.

Bestel hier één van onze handige ring maat riempjes. Met dit riempje meet je handig je ringmaat op. Je steekt het uiteinde door het lusje en trekt deze aan. Zo ontstaat er als het ware een ring. Deze moet lekker en comfortabel zitten. Niet te los en niet te strak. Lees hierna je maat af. Bij bestelling ontvang je een uitleg en een cadeaubon van €5,- op aankoop van een ring.

Je kan je ringmaat ook op een andere manier meten. De makkelijkste manier om een ringmaat te bepalen is aan de hand van een ring die goed past en je prettig vindt dragen. Leg je favoriete ring op een liniaal. Plaats de ring in het midden op de maateenheden en leg de binnenzijde van de ring op 0 cm. Lees aan de andere binnenzijde het aantal millimeters af. Nu weet je de binnen diameter van de ring. Nu je dit weet kan je in de tabel de juiste ringmaat zoeken. Let erop dat je de binnenkant van de ring op meet.

Zit je tussen twee maten in? Kies dan voor de dichtstbijzijnde (grotere) maat, zo ben je er zeker van dat de ring past. 

Ringmaten tabel

Lees er meer over in ons blog "3 tips voor het meten van de juiste ringmaat"