RUILEN EN RETOURNEREN

Snel & eenvoudig retourneren
Je kan jouw bestelling binnen 14 dagen zonder opgaaf van rede retourneren. Omwille van hygiëne kunnen oorbellen niet worden geruild of geretourneerd. Alle artikelen dienen ongedragen, onbeschadigd en in originele verpakking te worden terug gezonden.
My Treasure Hunts behoudt het recht om retour- en ruilzendingen te weigeren, indien het vermoeden bestaat dat bovenstaande voorwaarden niet zijn opgevolgd.

Je krijgt van ons het aankoopbedrag terug. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor jouw eigen rekening. Als de bestelling in zijn geheel wordt teruggestuurd worden de verzendkosten vergoed, als een deel van de bestelling wordt teruggestuurd blijven de verzendkosten voor eigen rekening. 

Het retourformulier kan hier worden gedownload.

Stuur de artikelen en het retourformulier naar:

My Treasure Hunts t.a.v. retour
Binckhorstlan 36 - C059
2516BE 's-Gravenhage

Na ontvangst van je retourzending wordt het bedrag binnen 14 dagen teruggestort op de (bank)rekening / creditcard welke is gebruikt tijdens het plaatsen van je bestelling. 

Let op! Wij accepteren geen verantwoordelijkheid voor pakketten die zijn zoekgeraakt in de post, zonder bewijs van verzending. Wij adviseren daarom om retouren terug te sturen met een track & trace.

Vragen over ruilen of retourneren? Stuur een mailtje naar info@mytreasurehunts.nl of neem hier contact met ons op. We vinden het leuk om je te helpen.